Hemmafru

Idag har jag verkligen varit en riktigt hemmafru. För första gången har denna lägenheten blivit helt helt städad i alla rum, förutom vid andrés dator. Resten av lägenheten är ren, förutom på golvet i köket men det blev lite för sent för att dammsuga så får ta det i morgon. Jag har skrubbat toan och städat i köket. Och jag skojar inte när jag säger att man såg varken diskbänk, köksbord eller golvet där inne. För det första stog det fullt med kartonger hela vägen in och bröte och skit på bordet där inne, men nu så glänser det även där. Och det är så skönt att gå och läggas sig när man gjort nått.

Förstå att jag har saknat min dotter idag, jag har städat i flera timmar, men såklart med pauser. Ikväll var det hemskt att lägga henne, hon skrek, skrek verkligen. Det gjorde ont i öron, huvud och ondast i mammahjärtat. Så i med öronproppar och 30 minuter senare sov hon äntligen, min lilla skrutt.

Imorgon blir det upp rätt skapligt för att först ta ut min spiral innan jag förblöder och sen till stan för att titta på när min gamla klass tar studenten, som jag skulle gjort om jag inte hoppat av. Nej jag ska inte försöka bli gravid igen det är inte därför jag ska ta ut min spiral. Jag kommer seriöst förblöda annars, har blött hur mycket som helst nu i 2 veckor, jag brukar ha mens i 4 dagar. Och jag som hört att man inte får mens när man ammar? Jag har inte haft många blödningsfria dagar inte. Intressant o läsa, jag vet :)

Nej nu är jag för mycket övertrött så nu ska jag krypa ner bland dom 2 jag älskar mest, min make och min dotter ♥

Kommentarer
Thakock Skrev:

Men vad jobbigt! Tur du tar ut den då. =/



Ja, det är riktigt trevligt med ett rent hem. =)

2010-06-11 @ 06:49:08
URL: http://briadlover.blogg.se/
Thakock Skrev:

sv: Ja, det är svårt när man inte vet exakt vilken tid dom släpper dom. =)

2010-06-11 @ 09:53:16
URL: http://briadlover.blogg.se/
Lisa Skrev:

hej tjejen!



jobbigt med blödningarna..

hoppas att det går över när spiralen åker ur!

jag fick tillbaka min mens för någon vecka sen med fast jag helammar.. men jag äter minipiller så det är väl därför den kommit igång redan igen..

tragiskt men sant! helammar du?



vad skoj att prova smaker sådär..

längtar tills man får börja jag med..



hoppas att ni haft en bra dag?

renstödat är aldrig fel :)

kramar!!

2010-06-11 @ 16:45:47
URL: http://fliza83.blogg.se/
natalej Skrev:

Ja, snälla det får du gärna göra! Hoppa in på msn när du ser det här då så får vi hoppas att jag är online då :P <3 PUSS!

2010-06-11 @ 18:49:09
URL: http://natalej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: