Gravid igen?

Ja man kan ju nästan undra, efter att puplicerat förra inlägget började jag stormtjuta, och jag bara satt och tittade på det bordet och dom stolarna och bara grät, jag vill så gärna ha det. På min dator ser stolarna gråa ut, ljusgråa men i beskrivningen står det att det är beige. Så jag börja gråta ännu mer. Jag vill ha en inkomst, en större än 180 :- per dag, som dom drar skatt på. Funderar starkt på att söka sommarjobb, men tanken på att vara ifrån Nikita någon timme bara får mig till panik, hur ska jag klara leva 1 sekund utan henne?

Kommentarer
Thakock Skrev:

Usch ja, pengar suger att inte ha. =/

2010-06-22 @ 07:30:38
URL: http://briadlover.blogg.se/
Nana Skrev:

Jaadu... jag har visserligen en ganska hög föräldrapenning då jag hunnit jobba innan jag blev gravid, men vi har hus, bil och en jäkla massa räkningar och min man har bara jobb över sommaren.



Så i höst ska jag ut i arbetslivet igen. 1 september, så sonen hinner ju inte ens bli 8 månader... MEN jag har lyckats övertala min underbara man om att jag ska få gå ner i arbetstid för att få vara hemma med sonen lite mer... Vi kommer inte ha råd med någonting extra, men familjetiden gör det värt!



Vi skulle renovera huset, men bestämde oss för att vänta några år... vi ska ju ändå bo här nu. Saker betyder ju egentligen inte så mycket! Pengar är roligt att ha, men en underbar familj som man hinner umgås med är värt mer. Men jag tycker det ska bli kul att jobba också. Älskar mitt jobb!



Du kanske kan söka jobb till hösten så kan din man vara hemma? Man behöver ju inte arbeta heltid!

2010-06-22 @ 14:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: