gaah

Som ni kanske märkt har jag äntligen lyckats ändra typsnittet, jag har försökt nu i kanske ett halvår, men inte orkat lägga ner någon större energi i det. Nu kom jag på vad det berodde på, en mening på typ 3 ord, jeei. Och när jag då lyckas med de, lyckas jag samtidigt få dit rosa kluttar i mina listor till vänster, vet inte hur jag fick dit dom, och vet inte hur jag ska få bort dom, typiskt. Men jag har hellre en annan typsnitt än få bort dom rosa kluttarna, dom passar lite in, fast jag vill inte ha dom där.

Skönt, ikväll skrek hon inte alls länge innan hon somna, fast hon var väldigt trött. Hon har bara sovit 2 gånger idag, 2 korta napar så sammanlagt idag har hon inte sovit mycket, högst 1 timme. Testade med nappen idag också, har köpt en storlek större. Och när hon börja suga på den spotta hon ut den och såg jätte förvånad ut. Sen låg hon så rätt länge och till slut bet hon på den istället.


Kommentarer
W - ung tvåbarnsmamma Skrev:

åhh så underbart. =) ammar du fortfarande? .. Vet du hur söt din mjölk är?? hihi tror inte det gör något om du försöker lirka i henne mat med lite frukt puree frampå skeden. =) testa vettja. går de så är det ju bara positivt.



Hon mår faktiskt sååå mycket bättre nu, hennes magknip är nästan helt borta och är lugn för det mesta. =) Kevin är nog inne i det här nu, ibland får han sina utbrott och skriker, kastar saker osv osv när hon äter eller liknande men annars tar han det coolt. =)



Många kramar till er fina familj!!

2010-06-14 @ 21:19:55
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
W - ung tvåbarnsmamma Skrev:

jaa men eller hur !! hon fattar inte att man säger till när ungen försöker krypa över en liten bebis. det är helt absurrt. =/ hon verkar helt bortkommen alltså, det hon säger är mitt barn är mitt allt aa men det är väl vems unge som helst ! men för det ska man inte låta ungen göra vad som helst.

jag tycker att man ska vara rak och ärlig, kan man inte det så ska man fan hålla käften. ursäkta men så förbannad. =/



hihi jaså?? barnmorskan sa att den var jätte söt, så vi smakade och det stämde ju faktiskt =), testa iaf och se om det funkar bättre, vet att broccoli och morot inte e deras favorit direkt haha ;p



jaa precis, vi vill inte ha en bortskämd unge det kommer bli så otroligt jobbigt i längden, mamma hade det kämpigt med mig, är ju ända flickanb och hon kämpade med att få mig, efter 3 pojkar fick hon äntligen en flicka hon är faktiskt sjukt bortskämd.. men har lärt mig nu att försöka ge mer en att ta =)



vart bor ni någonstans?? vore kul att träffa er!



kramar!

2010-06-15 @ 08:16:58
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: