Framkallning

Det blev visst ännu mera bilder. Men är så rädd för att datorn kommer gå sönder nu eller nått och alla bilder på Nikita och från bröllopet försvinner, jag skulle dö! Så laddar just nu upp fler, men tog bara 100 den här gången istället för 500 :) Har även kollat på vilka bilder jag ska förstora till min fotovägg. Vill ha en bröllopsbid jätte stor typ över sängen eller nått.

Det verkar som vi ska in till stan i morgon igen. André hade ingen lust o åka in med släpkärra och sånt på söndag, så vi åker in imorgon eller på fredag och handlar soffan och köksbordet. Och jag är helt ivrig, det är verkligen som ett barn innan julafton! Och tänk om bordet och stolarna är slutsålda? Jag kommer ju lägga mig ner där och börja gråta eller nått då, haha! Nej så illa hoppas jag inte det blir! Sen är jag ju såå nyfiken på vad det är för färg på stolarna, om dom går lite i grått eller är biega. Det återstår att se.

Jag kom inte så långt i mitt ständade, blev lite plockat här inne och precis när jag skulle börja med disken vakna Nikita för mat, sen när jag gick därifrån vakna hon igen och ville ha tutten så bara gå tillbaka igen, sen orkade jag inte :)

Jag är helt öm i alla fingertoppar förutom lillfingrarna :) haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: