Duktiga jag

Jag har såklart varit duktig idag med, men hela dagen har jag stört mig och samlat kraft. Jag är trött på att bo i ett hem som inte känns som ett hem, så lite hemtrevligare vill jag allt ha det. Så har packat om kartonger och ställt in alla i köket, och tagit upp ett bord från källaren så vi iaf har ett bord. Men som soffa står det 2 matstolar, ser ju också fint ut. I hallen har jag också plockat och städat, och köket. Asså jag förstår inte, jag städar varje dag, jag gör nått varje dag men ändå ser det förjävligt ut efter 10 minuter. Det är faktiskt väldigt tröttsamt. Och sen jag blev mamma kryper det i fingrar och hela mig om det är stökigt, jag tål det inte längre. Det är ju jätte bra på ett sätt, men när man är helt slut i kroppen går det ändå inte sluta för jag vill ändå bli färdig. I ungefär 2 timmar i sträck städade jag ikväll, ville dammsuga också men sätta på dammsugaren kl. 23 är kanske inte så populärt hos grannarna kanske :)

Nikita hade svårt för att sova ikväll igen, hon har börjat ta sin andra nap sent på dagen så hon vaknar ungefär vid 19, och vid 20 är det läggdax. Så jag väckte henne vid 18.30 idag, sen fick hon gröt. Men idag kunde inte hennes mamma göra gröt. Det gick inte, gröten innehåller vatten som man häller i ett pulver i, och det blev bara mer och mer gröt för jag hällde i för mycket pulver, sen för mycket vatten sen för mycket pulver och klumpar va de också, så hon åt inte mycket innan hon vände bort huvudet och visade tydligt att hon inte ville ha mer.

Vid 20 tänkte jag få henne att somna igen så fick med mig andré ut på en promenad. Hon somnade när de va 5 minuter kvar hem och vakna så fort vi kom innanför dörren. Sen somnade hon väl 21.30 eller nått tror jag. Hon gnällde, hon lekte och var glad, hon gnällde, hon vred och vände sig om. Först fick hon ligga i sin säng och då vände hon sig på magen och vred hela kroppen så hon fick ut fötterna mellan spjälorna. Så till slut somnade hon iaf i våran säng.

Och nu är klockan alldeles för mycket, men måste kolla några viktiga bloggar först som inte kan vänta tills imorgon :)

God natt♥

Kommentarer
Natalej Skrev:

SV; Lik Jonte? Hehe, det vet jag inte. Men säger du det så ^^ <3

2010-06-21 @ 10:51:44
URL: http://natalej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: