Bröllop

Har fått en del frågor om vad vårat bröllop gick på så tänkte skriva ett inlägg om vad det kostade och vart vi köpte saker :)

Min vackra klänning var superbillig och köpt på http://luxury-dresses.com/ alla klänningar kostar 2,350:- med frakten, och man får tiara, halsband, örhängen, handskar, slöja och underkjol till. Man kan även beskriva precis hur man vill ha en klänning så specialsyr dom den för 100:- mer. Det är jätte snabb leverans, 4-5 veckor och man har bra kontakt med försäljaren, som pratar svenska. Det som kändes lite sådär var att man beställde klänningen genom meljen, man kontaktar honom så skickar han en måttabell så man tar rätt mått och omdömenslista och sånt.

Bild lånad:http://luxury-dresses.com/

 
Min ring köte vi också på internet, på http://guldklippet.se/ för 3,395:- i vitt guld med 5 små diamantstenar på. Vi betsällde våra förlovningsringar därifrån, därför vågade vi på att köpa min ring där också. På den sidan kan man också ta det på avbetalning.

Bild lånad: http://guldklippet.se/


Andrés kostym köpte vi på dressman för 1,200:- och det var allt, kostym, skjorta och slips. Skor till honom hade vi redan.

Mina skor köpte vi på http://dinsko.se/ för 317:- med frakten. Jätte sköna och inte så hög klack, eftersom jag och andré typ är lika långa hade jag jätte svårt med skorna, jag ville ju inte bli längre än honom. Och även att dom var lite för små var dom faktiskt riktigt sköna :)

Bild lånad: http://dinsko.se/

Inbjudningarna köpte vi rosa papper och skrev förhand på. Med frimärkena gick det väl på kanske 250:-

Min vackra blombukett, med andrés blomma och blommor på borden gick på 745:-


Vi bjöd på smörgåstårta och bullens till barna, och allt gick väl på ungefär 3,000:-, min mamma och min mormor bakade tårta och andrés farmor bakade kakor och rulltårta och bullar.

Vi lånade församlingshemmet och det kostade ingenting så lokalen var gratis för oss, dekorationen med dukar och sånt gick väl på 200:- tror jag.

Sen köpte jag färdiga lösnaglar, 100:-, brun utan sol först för 170:- och sen för 109:- hårfärg 2 st för ca 200:-, frisör 250:-, mitt hår fixade andrés mamma.

Det blir ungefär 12,300:- och det tycker inte jag är så farligt för ett bröllop. Jag hade allt jag ville ha på mitt  bröllop, jag tittade inte på priset när jag valde klänning eller ringen, jag hade bara tur att jag hittade det billigt.

Nikita hade min dopklänning på sig, så det var också gratis. Lite roligt för det är bara jag och Nikita som döpts i den nu :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Spännande! =) Och billigt var det! =)

2010-06-20 @ 17:38:44
URL: http://briadlover.blogg.se/
sandra Skrev:

hej..

jag fattar inget på den bröllopssidan. alla som är under wedding dress kostar dom samma som din gjorde eller vad? är det nån som pratar svenska eller måste man mejla på engelska? kram sandra klaar

2010-07-20 @ 21:17:06
URL: http://bobbosmamma.blogg.se/
Malin Skrev:

Men vad kul! Ska in & kolla där på klänningar, så du tycker man borde våga beställa därifrån då? Ja, du har ju gjort det, men alltså - jag blir alltid så nojjig över internet-sidor va gäller brudklänningar! Hur man ska veta att de passar & så..



Jättevacker var den, iaf :)

2010-09-05 @ 21:47:48
URL: http://inwe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: