Banken

Idag gick vi bort till banken för att byta kort, jag vill ha med mitt nya namn på. Men det har inte registrerats än så där heter jag fortfarande Lundqvist så får visst vänta några dagar. Suck, jag som aldrig kommer ihåg att gå till banken och kommer alltid på det när det är stängt. Men får väl försöka komma ihåg det igen. Någon som vet hur lång tid det brukar ta med efternamnet när man gift sig?

Vi gick också förbi en presentaffär där min gamla lärare jobbar, var lite roligt att träffa henne igen efter flera år och prata lite. Nikita charmade såklart henne också, men kom bara inte för nära.

Jag hade planer på att Nikita skulle sova när vi gick ut, men hon somna när det var 5 min hem, om ens det. Så jag fick väcka henne för att komma upp med vagnen och trodde hon skulle somna om direkt, men nej. Hon har legat och pratat och skrikpratat och rullat och snurrat i sängen, och nu ligger hon och gnäller för att hon är trött så får väl se om hon somnar. Stumpen fick ett dampryck och sprang upp mot sängen fram till Nikita, och sen när han var precis vid henne blev det en tvärnit :) Hon är ju spännande, men fortfarande lite läskig.

Det blev inte så mycket billigare att framkalla bilderna från den där sidan igår. Det tog flera timmar innan dom laddats upp för det första så jag fick låta andrés dator va på inatt. Vid 23.30 hade det kommit 35% så jag orkade inte vänta längre. Sen på lite mer än 1300 bilder blev det 85:- i frakt och 799:- i expeditionsavgift, på 1350 bilder hos fuji blev det 1012:- och dessutom har dom just nu 100 bilder gratis, så kommer nog beställa några därifrån ändå som jag tänkte från början. Det var ju lite synd för hade varit skönt att framkalla alla fina bilder, tänk om datorn skulle gå sönder nu, jag vet inte vart jag skulle ta vägen om alla mina bilder skulle förstöras.

Nu somnade tösabiten och jag ska försöka plocka lite igen. Har fixat i vardagsrummet i 2 dagar nu, det var små små gångar här förut. Sen har vi massa flyttkartongen som står bakom soffan men som börjar komma lite för långt fram nu. Och idag sysn det inte alls att jag plockat nått här hemma, förutom att det är lite mindre dammigt då :)

Kommentarer
Louise Skrev:

Svar:

Okej, tråkigt. Vi har iallafall fått flera stycken böcker här på BVC, en receptbok bland annat.

Hon på BVC föreslog havregröt till att börja med, men vi körde på puré någon vecka innan vi gick över till gröt helt.

Som sagt ger vi bara barnmatspuré ibland, när hon verkar extra hungrig och så. Jag ammar ju fortfarande.

Ibland får hon fruktpuré också, det tycker hon är jättegott och hon blir så glad att jag vill grina lite när hon får det :P

Blir rörd i mammahjärtat :D



Till Leona började vi med sempers burkmat för 4 månaders.

Potatis och majs puré. Det är rätt sött, smakar själv på hennes puréer.

När vi började introducera mat hade jag i väldigt mycket bröstmjölk för att puréen skulle bli lite mer flytande och det funkade.

I början kan dom tycka det är äckligt, är ju första gången dom smakar något nytt.

Men det är bara att köra på, inte stressa utan låta barnet ta tid på sig, börja med lite i taget sen ökar man gradvis om barnet verkar mer hungrigt, man ska väl helst köra på samma smak ett tag.

Leona är överlag väldigt intresserad av det vi äter, hon älskar att vara med mig i köket när jag lagar mat och sitter och tittar med gapande mun när vi äter, haha :)

Vet inte om jag kan så jättemycket om barnmat och sånt...



Kram

2010-06-10 @ 13:17:09
URL: http://forbiddenrage.wordpress.com
Thakock Skrev:

Jaha, men det har ju ändå gått några dagar. =/

Dumma.....efternamnsverket! Haha, kom inte på vad det hette. =P

2010-06-10 @ 13:45:15
URL: http://briadlover.blogg.se/
Ebbasmamma Skrev:

På dagarna förut då sov hon typ bara 5-10minuter, men jag tror hon var inne i nån slags period då. För då åt hon typ jämt också!

Men jag har inte märkt att de har producerats mera mjölk för de.

Jag kanske inte är gjord för att amma? :'(



Man ska ju låta dom suga ofta. Har hon ätit runt 12 säger vi och jag ger henne igen typ halv ett eller ett, då är de fortfarande typ "sladdrigt" och då blir ju hon arg när inte bröstet är sådär fyllt, och bara bökar och drar i bröstet...



Vänstra bröstet tar hon inte alls ibland, bara när man ligger ner...

Ibland inte ens då. Så har hon gjort sen hon var typ 1,5månad :S

2010-06-10 @ 14:07:25
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Ebbasmamma Skrev:

Ja Ebba åt också jätte ofta förut och jag fattade inte varför? Och blev bara less och kände mig värdelös och trodde att hon inte fick i sig de hon behövde, men de fick hon ju. Hon ville ju bara ha lite till.



Men jag ska prova igen. :) För hon verkar må bättre av att äta från mig iallafall!

Och jag ska dricka mycket mycket... Ska genast koka te. :)



2010-06-10 @ 14:46:58
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Nana Skrev:

Det kan ta ett tag, i alla fall om ni inte skickade in pappret om efternamnsbytet förän i samband med vigseln. För mig tog det nog några veckor, men det tog nästan ett halvår innan jag bytte ut leg och bankkort... jag ville inte ha en gravidbild på legitimationen.. man ska ju ha den i flera år liksom :P

2010-06-10 @ 19:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: