Uppdatering

Vi har fortfarande inte fått internet här, men lånar ett mobilt bredband så länge.

Vi har kommit iordning i nya lägenheten, och jag känner mig verkligen hemma här. Första gången jag verkligen känner att jag hittat hem, så fort vi går hemifrån vill jag vända igen, vill aldrig någonsin lämna mitt underbara vardagsrum! Finaste rummet i världen, jag lovar!

Nikita växer på, hon förflyttar sig fort framåt, och bakåt nu. Gåstolen använder hon sällan numera. Hade ändå inte tänkt andvända den så mycket längre, vill hellre att hon ska skaffa sig balans. För gåtekniken kan hon. Och blir jätte glad när vi går med henne, och tar stora långa steg, eller korta myrsteg som hon går balansgång eller nått, och alltid på tå! Vi kommer nog ha problem med det sen, det tror jag.

Stumpen trivs han också, och det känns väldigt skönt. Vi har hans soffa ute på balkongen och han ligger helst där, även om det är kallt ute :) Men vi har ju inglasad balkong så det blåser iaf inget, och regnar inte in. När vi flyttade hit honom fick mamma vara barnvakt för andra gången. Det gick bra då också, Nikita fick till och med smaka chockladpudding. För mig hade hon aldrig fått äta det, men det är som det ska vara. När man kommer hem till mormor får man nått gott, men hemma får man aldrig äta nått gott :) haha.

När vi kom hit med stumpen gick han omkring och kollade lite, sen hoppa han upp hos mig och spann, sen gick han och kolla igen, kom upp till mig och spann och så höll han på. Så han verkar verkligen trivas, skönt. Vill absolut inte göra med av med honom än på sisådär 18 år :)

Nikita har varit lite smågnällig här, vi tog ett bad tillsammans förut och sen när hon lekte på golvet gnällde hon lite och när jag precis skulle ta upp henne slockna hon :) Sötnos.

Vi har börjat med mat igen, och nu går det myycket bättre! Hon får äta frukost med oss på morgonen, gröt. Sen får hon banan eller mango till mellanmål och snart ska hon få äta "middag" med oss. Vet dock inte vad vi skulle äta idag.

Nikita har börjat få leka lite med min telefon, den är definitivt inte vattentät :) Hon har lyckats få en lampa på sidan att lysa, hela tiden, även om mobilen är avstängd. Den brukar annars lysa när man är inne på kameran och slutar lysa när man tar kort :) Sen har knapparna från 4 och neråt slutat lysa :) Men jag har ändå haft den telefonen i snart 3 år tror jag, eller om det är 2. Men hade en lika dan kort tidigare i 1 år så börjar faktiskt tröttna på den. Vill ha nya sony eriksson som alla har, så kanske inte alls vill ha den :) Men en ny mobil skulle jag vilja ha.

Kommentarer
thakock Skrev:

Den nya xperian är dö härlig! Fick min idag! =)



Vad bra att ni trivs! =)

2010-07-26 @ 17:22:21
URL: http://briadlover.blogg.se/
Natta Skrev:

Ni har verkligen en jätte mysig lägenhet så förstår att ni trivs! byta? :D

2010-07-26 @ 20:13:27
URL: http://kattmyntan.blogg.se/
Tova Skrev:

Vad härligt att du trivs bra i nya lägenheten!! Så kände jag också i höstas när vi flyttade, det kändes liksom "rätt" för första gången :) och helt underbart med lite nystart när man har en liten ny familjemedlem ju ;)

Kramar

2010-07-26 @ 20:54:22
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: