Trött

Idag blev en trött mamma väckt av en glad unge som slet mig i håret lite innan 9, det tog ungefär 10 minuter innan hon fick mig att öppna ögonen, jag var så himla trött. Och jag vill ha vinter på nätterna men sommar på dagarna. Hatar när det är varmt när man ska sova, så jag ställde mig i en iskall dusch 2 gånger efter kl. 12 på natten. Det hjälpte några minuter sen var jag lika varm igen. Så det tog ett tag innan jag kunde somna igårkväll ändå.

Min älskling ligger och leker på golvet, hon ser så söt ut när hon får syn på en leksak lite längre bort hon vill ha, hon krålar sig fram på ett så himla sött sätt så man kan inte annat än skratta :) Söta unge, som jag älskar dig!

Var nyss en störande fluga runt mina ben, och när jag väl orka gå och hämta flugsmällaren försvann den jäveln!

Idag är det lite svalare iaf, när det är 30 grader i skuggan är det för varmt. Jag skulle gärna ligga i solen, men Nikita svettas så fort hon kom ut, stackarn. Och i helgen ska det bli lika varmt igen, men måste ändå säga att det är skönt att det är en riktig sommar och inte regn varje dag :)

Kommentarer
Nana Skrev:

Hur går det med maten? Äter hon igen? Min lillplutt matstrejkar purén ibland men han vill amma till och med oftare nu när det är varmt (det släcker ju törten för dem). Tyvärr har jag inte alls tillräckligt med mjölk för att helamma längre eftersom han äter så mycket annat, så vi har börjat med välling. Det älskar han, så det får han 2 ggr/dag. Kram

2010-07-06 @ 10:20:43
Fru Charlotte - Mamma till Nikita Skrev:

Nana - Nu när det varit så varmt har hon bara fått bröstmjölk och vatten, hon vill inte ha vanlig mat så vi har inte ens försökt nu när det varit så varmt. Vissa dagar äter hon knappt, men då dricker hon mer vatten men ibland äter hon mer. Jag har som tur var mycket mjölk fortfarande eftersom jag pumpat när hon fått vanlig mat. Skulle också vilja testa välling, vi kommer nog börja med de sen när hon blir 6 månader tror jag :)

Ha det så bra!

Kram

2010-07-06 @ 11:24:07
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: