Ny barnvagn?

Jag älskar fortfarande våran vagn, det enda jag inte gillar är luftdäcken som luften åker ut på. Men frampå vill jag ha en lite smidigare och lättare vagn, våran är ändå rätt så tung. Men den blev mycket lättare när vi bytte till sittdelen.

Har hittat en jag vill ha, rosa så klart! En Emmaljunga Scooter 2.0 candy pink, skitsnygg och ser lite mindre ut och mindre klumpig än våran. Den mörkgråa är också riktigt snygg, men jag vill nog ha en rosa vagn. Så kan inte andré gå ut med henne själv utan då måste jag vara med ;) haha.



Är väldigt sugen på den, och så farligt dyr var den faktikst inte heller, inte med tanke på att man kan ha den i flera år.


Kommentarer
Nana Skrev:

Fast om André inte vill gå med en rosa vagn, hur gör ni då när han ska vara föräldraledig? Om du hittar ett jobb till exempel! Jag gillade den gröna. Men ska man sälja vidare är det nog smart med en grå för det blir ju inte omodernt :) Jag skulle vilja ha en vagn som jag kan jogga med, men den vi har nu kostade ju typ 7000 så jag skulle aldrig våga föreslå att köpa en ny om jag inte hittar en billig begagnad som vi kan ha förutom den vi har nu. (Den är väldigt bra dock, så jag ska inte klaga).

2010-07-08 @ 12:01:09
Anonym Skrev:

Jag har också den fast ett annat tyg, och med små hjul där fram, sen har jag så man kan flytta sittdelen så hon man ser henne också, de kanske man inte kan på scootern. men den är skitbra och smidig iaf:)

och fint med rosa såklart :D

kram!

2010-07-08 @ 22:12:49
URL: http://jagochlillasot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: