Lite för lång sovmorgon

Idag vaknade jag kl. 12.00! Det är inte okej, men skönt var det :) Då sov Nikita fortfarande så fick väcka henne, klockan 12! Vi var uppe här vid 6.30 för Nikita inte kunde andas genom näsan så fick ta fram sugen och Nikita var pigg och glad. Jag la mig med henne i sängen och myste en stund och sen somnade vi båda om och sov tlll som sagt 12.

Igårkväll när Nikita somnat gjorde vi varma mackor och såg på true blood, så mysigt. Och det är ju så himla bra! Det bästa är att vi båda tycker verkligen om den serien, vi har inte riktigt samma filmsmak annars :) Jag ska äta varma mackor till frukost, det är ju så gott och lätt o göra :) Förstår inte varför man inte gör det lite oftare för.

Kommentarer
Andre din man Skrev:

lite fusk att du får sova så länge :)

2010-07-01 @ 12:54:05
Nathalie-mamma till Zacharias Skrev:

Jaha okej. Ja det är såolika med barn på hur dom svarar på maten! Har nog bara haft enorm tur med Zacharias för han gillar allt hittills, och jag har gett honom allt han i princip får äta. Men det lär väl komma något som han inte gillar snart! hehe. Men var glad att hon äter något iallafall.. vissa barn får man trugas och trilskas med tills dom är året nästan. Måste vara jobbigt..



Han får gröt på förmiddagen när vi går upp, ofta med mangopure, päronpure, blåbär eller hallon. Beror på vad vi har hemma. Nästa mål får han ersättning, (som vi ska sluta med nu när den är slut och ge han majsvälling istället, han gillar det jättemycket plus att de mättar mer), nästa mål får han riktig mat, dvs spaggetti köttfärssås, kalops, rotfruktspure med kyckling eller biffstroganoff. En halv burk då. Sen brukar han få "mellis" emellan som någon fruktpure, banan m.m. Därefter äter han sin godnattvälling innan han lägger sig! Det är ju inte majsvälling som han kommer få på dagen utan detr är havrevälling.. men han vaknar fortfarande på natten och vill ha mat. Det är ju faktiskt ett minus.. men det lär väl gå övewr så småningom:)

Kul att läsa hur andra har det som har barn i samma ålder:)Sover Nikita hela nätter?



Kram



2010-07-01 @ 14:02:41
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: