Lägenheten

Vi fick nycklarna till förrådet idag som också går till lägenheten, det dom har kvar var att städa, men alla rum förutom köket blev bra. Jag valde en ljusgrå tapet där inne, men fick en blå. Och det ser bara jätte dumt ut så vi ska nog måla om den vit så snart som möjligt. Nikitas rum var rosa, men så fint! Jag var rädd för att det skulle bli för rosa, men det tycker jag inte det blev. Sen kanske jag inte kan inreda med bara rosa, men det blir nog bra iaf :) Vardagsrummet och sovrummet blev bättre än jag trodde, så det var ju skönt. Svalt och skönt var det där inne också, men på balkongen kommer man inte kunna va på sommartid. Det var verkligen bastu där ute! Fast den är ju inglasad så man kan ju öppna upp iaf.

Det är bastu idag me, jag är helt slut och trodde jag skulle svimma förut, och mådde fruktansvärt illa! Kan det inte bli lagom varmt ute, först svinkallt så man inte kan va ute utan att frysa ihjäl, sen svinvarmt så man inte kan va ute för man svettas ihjäl. Men på onsdag skulle det visst bli svalare, bara 26 grader. Men det är väl lite lagom tycker jag :)

Jag har tvättat Nikitas babygym som hon inte haft på 1 månad, och vad stor hon har blivit! Hon får ju knappt plats på den längre och alla leksaker ligger utspridda runt om henne :)

Nej om man ska göra ett kallt bad till Nikita och hoppa in i en kalldusch kanske :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Vad kul med lägenhet! Synd på färgen bara! =/



Värmen är bra! Tänk på snön;D

2010-07-12 @ 18:55:11
URL: http://briadlover.blogg.se/
W - ung tvåbarnsmamma Skrev:

'taaack =) jaa erkänner den blev snyggare en förväntat grr . nu gäller det att vara försiktig med den, smörja den hela tiden och skydda den från solen och inte ta bort skorporna. :p



vad hade du tänkt för sort?

kramisar.

2010-07-12 @ 21:25:39
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: