Knäppunge ♥


Sötnos, Vilken tur att jag precis dammsugit! :)


Kommentarer
Thakock Skrev:

Haha, hon blir bara sötare och sötare ;)

2010-07-01 @ 15:05:52
URL: http://briadlover.blogg.se/
Anonym Skrev:

tack:) Nikita är också helt otroligt söt :)



ne Hailey når knappt heller. om hon verkligen sträcker ner benen så går det ju, men hon sitter mest och dinglar med fötterna :p

2010-07-01 @ 16:34:54
URL: http://jagochlillasot.blogg.se/
Nathalie-mamma till Zacharias Skrev:

Jaa klart, det är skönt.. men Z klabbar också ibland med maten, fortfarande. Ibland äter han halva portionen sedan vägrar han ätas mer.. hanhar också blviit mindre hundrig och ibland får man nästan tvinga honom att äta, konstigt.. han har alltid ätit så mycket innan..



Jo men sedan ammar ju du, det "mättar" inte lika mycket som ersättning. Kanske lite lättare att få rutin på det sen. Tycker din dotter verkar hur go o glad som helst:) Sover länge ( Som Z, guldvärt!) läste jag. Det är skönt. Men lätt att vänja sig klart..



Jag ammade honom två veckor, fick sedan mjölkstockning 3 ggr på rad, (aaaaaajajaj), så jag gav till sist upp. Dessutom visste jag vad och hur mycket han fick i sig på ersättingen och han vart mätt längrfe.. men klart, det var mysigt att amma:) Kul att du fortfarande gör det! Förresten.. har aldrig blivit klok på vart ni bor?

2010-07-01 @ 19:35:11
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/
W - ung tvåbarnsmamma Skrev:

Hon äter väl oftare nu när hon är några månader och då bildas det mer mjölk =)mjölken blir ju mer tunn efter några mån och då vill hon att det ska komma mer mjölk .. :p

hur märker du att det kommer mer?



ja, fy det gör ont i mamma hjärtat tungt är det att inte veta vad som sker i kroppen, men nu visade röntgen bilderna att det var lunginflammation.. så den medicin han äter nu är den starkaste dem får ge ut till så små barn och den ska hjälpa honom.



jag får halsinfektion varje år just den här årstiden , äter medicin för en halsinfektion nu faktiskt annars är jag ganska motaglig för allt, men hade starkare immunförsvar när jag var gravid :O blev aldrig sjuk konstigt nog hehe.



kramisar.

2010-07-01 @ 19:57:26
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: