Hur lika?

Ja hur lika kommer dom bli egentligen, alla säger att Nikita är så himla lik pappa, jag kan inget annat än och hålla med även om jag önskar att hon var liite mer lik mig, iofs kanske hade hon inte varit lika vacker då? Men dom till och med sover likadant, båda två är glada i mat, och dom har lite små söta veck lite här och var ;)


Mina fina älsklingar, det jag känner för er går inte att beskriva, det måste upplevas ♥




Idag är det riktigt varmt, vi åkte till ett badställe vid 12 ungefär med andrés mamma och lillebror, vi var inte där så länge, det var så varmt och blåste jätte mycket, men inga svala sköna vindar utan varma vindar. Så för Nikitas skull och även för att jag var hungrig, åkte vi hem kort efter vi kommit dit. Det blev kycklingsallad idag igen, lika gott igen! :)

Nikita fick sig ett bad när vi kom hem, 36,5 grader i vattnet hade hon och hon var jätte glad och låg och plaska och prata jätte mycket, så himla sött! Pappa andré fick åka  och handla sallad under tiden Nikita badade, och när hon inte ville bada länge fick jag ta upp henne själv och vira in henne i handdukar för första gången. Annars har jag alltid badat henne när andré varit hemma så har han fått hålla handduken när hon ska upp. Men det gick ju bra.

Sen fick en sval Nikita krypa intill en varm mamma och äta och mysa, jag trodde hon skulle somna men hon ångrade sig, och låg istället och sprattla och prata, och sjöng lite. Och efter maten gick andré och la sig vid henne och då somnade hon, så sött!


Mitt vackra hjärta igår ♥


Kommentarer
Thakock Skrev:

Vad gulligt!



Ja, det är verkligen varmt idag men vi får inte lov att gnälla! Tänk på den jobbiga snön!

2010-07-10 @ 18:09:07
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: