Helt slut

Idag är det nästan lite för varmt och då får man klaga, men jag klagar faktiskt inte så mycket :) Är mest rädd för att Nikita ska bli för varm. Hon fick ha på sig solskydd för första gången idag. Jo jag vet man ska inte smörja innan dom är 1 år för dom har känslig hud men just bamses solskydd var okej att ha. Och sitta fullt påklädd i skuggan för att inte bli solbränd vill väl ingen? Så hon fick ligga i en tunn tunn klänning utan blöja i skugga.

Vi var nere hon kallesson och angelica vid deras husvagn idag, var verkligen perfekt där nere idag. Det var skönt i skuggan och det blåste lite lagom. Sen var det mysigt att träffa dom igen, var ett tag sen sist. Och angelica fick ta upp Nikita när hon låg på filten utan att hon börja skrika, helt otroligt :)

Jag passade på att sola en kort stund, men jag var duktig och smörjde in mig först. Och solade inte alls länge, men så skönt! :)

Idag är man verkligen slö i huvudet, och orkar ingenting. Och på den värmen skulle jag på och laga korvstroganof m ris för första gången, nu kom jag på varför jag aldrig lagar mat. Jag kan inte, och då blir det bara fel och jag blir förbannad och står och svär där inne för mig själv, och lägger andré sig i blir jag skitförbannad och då är allt hans fel :) Men det gick ju o äta sen ändå :)

Nikita har varit så trött idag. Och idag när det varit så varmt har hon bara fått bröstmjölk och vatten och inte vanligt mat. En själv blir ju inte speciellt hungrig när det är såhär varmt. Men lite vatten har hon fått i sig idag, som tur var. Hon har också ätit mer idag än vad hon gjorde igår. Nu ligger hon helt utslagen på sängen utan blöja. Tycker det känns så elakt att sätta på en blöja när det är såhär varmt, jag skulle absolut inte vilja ha en blöja när det är såhär varmt så varför skulle hon vilja ha de? Och andré tjatar hela tiden om den där blöjan, för om hon kissar och han skulle få en droppe på sig skulle han va döende.

Blev massa bilder idag också, men just nu vet jag inte riktigt vart kameran är så dom kommer senare idag eller i morgon :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Haha, lite kiss gör väl inget =P

2010-07-03 @ 20:23:15
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: