God morgon

Lite innan 9 blev jag väckt av att någon låg och pilla mig i håret och klia lite löst på ryggen, men när jag då inte vände mig om direkt blev det slita mig i håret och riva mig på ryggen istället, och när jag då vänder mig om lyser Nikita upp som en sol, och dagen börjar lika bra idag också. Hur trött man än är så känns det så mycket enklare att gå upp på morgonen även när man är svintrött, när man har den där söta ungen brevid sig när man vaknar, eller att hon är det första man ser på morgonen.

Nu blir hon inte lika arg när hon hamnar i krypställning, när jag la ner henne på golvet hamna hon i krypställning och stog kvar så ett bra tag, så sött! Men när jag gav henne beröm la hon sig på magen istället :) Så vi får se om hon kommer börja krypa eller inte, men jag tror inte hon kommer göra det.

Bilder snart kanske? Typ 5 år sen den här bloggen fick in lite bilder, men ladda upp en bild på mobilt bredband tar typ 3 timmar för 1 bild, så ni får helt enkelt vänta ett tag till. Har tagit för bilder i den här och förra lägenheten, så ska jag ta bild på den andra lägenheten tom, och den här hur den ser ut nu. Det saknas dock gardiner i alla rum förutom sovrummet, min mor har tagit på sig att hon ska sy gardinerna åt mig, eller klippa bort det överflödiga och sen sy :) Men hon har inte riktigt den tiden över, så vi får väl se när det blir :)

Nu ska vi snart sätta oss vid frukostbordet hela familjen, det är så himla mysigt att äta tillsammans vid ett matbord, det är inte många gånger vi gjorde det innan, och sista 2-3 månaderna hade vi inte ens nått bord :)

Kommentarer
W - ung tvåbarnsmamma Skrev:

TACK hihi det är alltid roligt med komplimanger. =) jag tycker jag är vacker då och då =) men du är också vacker ska du veta.

2010-07-28 @ 09:46:45
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
thakock Skrev:

Snäll unger som klöser dej på ryggen =P



sv: Tackar! ;)

2010-07-28 @ 21:29:44
URL: http://briadlover.blogg.se/
Tova Skrev:

Hihi, ja, vissa barn hoppar ju över krypandet men som du skriver så kanske Nikita börjar vilken dag som helst ändå :)

Elliot började ju också med att bara "hasa sig fram" och ställa sig i krypställning då och då, men så plötsligt så for han plötsligt fram över golvet som en kanon. Rätt kul, men SÅ jobbigt! Nu är det defnitivt slut på friden här hemma, haha. Man får ha ögon i nacken typ :P

2010-07-29 @ 19:02:12
URL: http://trasslet.se
thakock Skrev:

Han har friat nu... =D

2010-07-29 @ 20:53:42
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: