En riktig städdag

Idag har jag diskat, dammat överallt i vardagsrummet/sovrummet, plockat iordning och dammsugit hela lägenheten, och sen slutligen har jag skurat golvet i vardagsrummet. Sen orkade jag inte göra mer, tog flera timmar. Men nu känns det skönt med ett rent hem, iaf här inne.

Det var också första gången jag var hemma utan Nikita sen den 19 januari. När jag höll på att damma och sånt flög det massa damm här inne, jag grundstädade verkligen överallt här inne så det kom fram en och en annan dammråtta. Så andré fick åka iväg själv med Nikita första gången, dom var borta i 50 minuter och så tomt det var här. Kommer dröja läääänge innan jag kommer ha barnvakt till Nikita, typ 14 år eller nått, haha :)

Nikita vart rätt trött, dom åkte vid 19.40 och hon brukar sova runt 20, så hon var lite gnällig, men inte alls så farligt så det var ju skönt. Också skönt att andré kan ta henne så utan att hon ska vara vid mig hela tiden.

Vi har precis kollat på ännu ett avsnitt true blood, så bra det är! Men jag hatar det på samma gång, skulle hellre viljat ha alla avsnitt så man slipper vänta typ 1 vecka innan nästa avsnitt kommer, men å andra sidan är det nog lika bra annars hade vi adrig lekt med Nikita :) haha.

Jag lyckades även få med min man ner på torget förut, hans jobbarkompis ringde och fråga om han ville med ner på torget, så vi lyckades allt få ut honom. Och jag åt sockervadd, som jag var så sjukt sugen på när jag var gravid, bättre sent än aldrig :) haha.

Nikita hade svårt för att komma till ro ikväll, och jag tyckte det såg så hemskt ut när hon tryckte ner huvudet i madrassen och skrek på sitt hjärtskärande sätt, så jag var tvungen att ta upp henne helt enkelt. Hon fick somna på våran säng istället, men hon somnade iaf själv :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: