Bilder på mitt hjärta


Sovstilen igår på eftermiddagen, sötnos ♥


Igårkväll när en övertrött tjej inte ville sova.


Så överdrivet söt den där ungen är! ♥


Hm, hittat mammas datasladd. Hon ställde sig med rumpan i krypställning men då höll hon inte upp armarna, så tog hon ner rumpan och höll upp sig med armarna istället. Snart förhoppningsvis, som jag längtar! :)

Som ni ser ligger hon helst på magen, både när hon ska leka och sova. Sova tycker jag inte om när hon ligger på magen men leka på magen får hon gärna göra :)


Kommentarer
Nathalie-mamma till Zacharias Skrev:

Tack så mycket!:) Jaa, vi är jättenöjda. Ska bli riktigt skönt med hus!

Fick aldrig svar på vart ni bor? hehe.



Nej det var ingen hit.. ja dom flesta som ammar får mjölkstockning nån gång, men upprepas det gång på gång blir man rätt trött.. japp det gör skitont! Hade feber också.. men kul att det funkar för er iallafall:) Det är ju trots allt mysigt!



Vi gav honom någon sked i början för att se hur han reagerade osv, då han svarade på det började jag ge honom portioner i gröt att börja med, och han åt upp allt. Sedan började jag ge honom lite potatis,majs,morot & palsternacka puréer. När han gillade det också började ersätta ett mål med det också! Så det gick snabbt. Lite innan han blev 5 månader gav jag honom lite "riktig" burkmat som sagt. Det gilade han ännu mer, så nu får han en halv burk (dom är ju större) som ersätter ett mål. Det funkar bra! Men han är som sagt lite trilsken ibland och vill inte alls. Men dom lär väl sig så småningom!!!



Nu börjar nog Z få tänder för han har varit jobbig nu på nätterna efter maten, har inte alls kunnat somna om fast att han varit jättetrött, och INGENTING hjälper! Håller på att coola, haha.. han har dregglat och kliat i tandköttet läänge nu, och känner utbuktningar i tandköttet, så tror absolut att det är det som späkar.. han är alltid så go annars och somnar alltid om efter maten på natten.. så har tagit flytande alvedon och smörjt på och då somnade han.

Har Nikita visat något att ni misstänker tänder på G?



Annars brukar vi gå upp tio elva någon gång, har hänt att vi gått upp vid halv tolv tolv också, men då har jag väckt honom, hehe. Såg att du också fick väcka din lilla donna då. Vissa har det bra!:) Man får njuta medans det varar!



Kram

2010-07-02 @ 10:42:53
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: