Ännu en överdrivet varm dag

Jag hoppas på massa regn nu, så man kanske kan andas igen. Det är så varmt och kvavt och klibbigt! Försöka att inte klaga på värmen är svårt när man har en liten att oroa sig för hela tiden :)

Idag vakna Nikita 4.40 och var trött, men glad. Det tog närmare en timme innan hon somna igen och jag var helt slut. Sen vid 7.30 bestämde hon sig för att inte sova mer, men min underbara make tog Nikita och lät mig sova till 9.45, tack hjärtat mitt. Fick sovmorgon igår också, så imorgon får nog min älskade en liten sovmorgon, om han har tur :)

Vi har varit och hälsat på mini bebisen idag igen. Vi åt grillat där också, och jag fick för en sekund känna på hur det är och va 3 barnsförälder när den äldsta är 1½ år. Zeline kladda ner hela sig och jag höll i lilla Linnéa samtidigt som Nikita var vaken men satt i sin bilbarnstol. Becca var ute och pratade med sin syster och andré och Anders var iväg, så jag fick torka Zeline samtidigt som jag hade Linnéa över axeln, men det var väl inte så svårt ;) Jag har fått en sån bebislängtan, fast jag egentligen skulle vilja vänta så Nikita får den upmärksamhet hon behöver först. Men jag har så mycket kärlek att ge  så det räcker nog till en till ;)

Nikita har precis fått sig ett svalt bad och ligger naken på filten, andré tjatar om blöja eftersom hon inte bajsat idag än ;) Nu ska jag gosa med mina hjärtan ♥

Kommentarer
Thakock Skrev:

Haha, stackare...du blev helt lämnad åt ödet ;D



Oj oj, en ny bebis på väg kanske? =)

2010-07-13 @ 17:05:26
URL: http://briadlover.blogg.se/
Thakock Skrev:

sv: När vi var och badade så rev deras hund mej i vattnet...såg först nu att det blivit stora blåmärke av det! =S

2010-07-13 @ 17:26:58
URL: http://briadlover.blogg.se/
Thakock Skrev:

sv2: Okej, vill han vänta länge eller han vill inte ha fler kanske?

2010-07-13 @ 17:27:24
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: