Pappamys

När Nikita hade ätit tänkte jag att jag skulle hoppa in i duschen, får ju passa på så fort hon somnat :) Och då kände jag att hoppas hon inte börjar skrika nu för jag är riktigt Nikitig ( hon är mammig och jag Nikitig :) ) då säger André att jag ska komma och lägga henne på honom istället :) Men hann inte ta något kort för han vill inte att hon ska ligga på mage för länge, men sålänge man har koll på att hon andas så är det ju ingen fara så.

Vi har kollat på Patrik 1,5 nyligen. Den var faktiskt bra :) Och just nu sitter jag och tänker på framtiden. Tiden går för fort, jag njuter och njuter men tiden springer ifrån mig ändå. Jag skulle aldrig vilja lämna ifrån mig Nikita, skulle vilja ha henne hos mig hela tiden men det skulle jag få ångra sen om jag satt med henne hela tiden. Men det går inte låta bli att komma och pussa på henne när hon sovit närmare 1 timme. Då kommer abstinensen :)

Satt och läste lite om nyföddas utveckling och såg att det stog att i slutet av första månaden kan dom börja lyfta huvudet lite om dom ligger på magen, Nikita gjorde ju det första natten när hon inte ens var ett dygn gammal. Tänk att för 1 vecka sen låg jag och hade ganska regelbundna värkar och försökte sova. Och sen när André kom till sängen beslutade vi att klocka värkarna. Om 1 timme exakt för 1 vecka sen åkte vi in till förlossningen.


Kommentarer
Angelica Skrev:

Nikita är så söt. Tack för besöket hos oss förut idag. Kram.

2010-01-26 @ 21:25:29
Sara - Alicias mamma & Gravid Skrev:

Tack så mycket! :)

Hon fastnade i beckenbenen. Hon hade vänt sej så hon tittade uppåt, var tydligen lätt att de fastnade då :(

2010-01-27 @ 06:58:00
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
emma Skrev:

nrj tyvärr inte :(



åhhh livet med en liten låter så himla mysigt blir så avis kramar

2010-01-27 @ 08:14:22
URL: http://emmakri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: