Sovmorgon

Skönt att få sova till 09.45 och bli väckt av världens gladaste unge:) Hon har visst börjat gå och lägga sig vid 20 igen och det resulterar i att hon sover till nästan 10. Igår tog hon sin första nap på dagen vid 15, hon har nog inte somnat någon gång efter kl. 13. Så hon ville inte sova när klockan var 19 igår.

Nikita sitter och leker på golvet, med såklart dockan! Jag frågade nyss om dockan får en puss och direkt fick dockan en puss. Vi får fråga 10 gånger minst innan vi kanske får en ;) Snålunge :)

Andrés dator gick sönder igår, eller egentligen i förrgår men han fick igång den sen ett tag till men sen la den av igen. Tråkigt för alla mina älskade bilder på Nikita och magen ligger på den datorn, som tur var har jag framkallat när hon var nyfödd och magbilder, och har ganska många av dom nya på denna dator, tack gode gud för de!

Men jag kan säga att det va väldigt skönt att både diska, plocka, laga mat, kissa och äta mat utan att ha en unge ståendes vid benet och gnäller. Det kändes till och med ovant att ha andré i vardagsrummet så länge, det var rekord sen vi flyttade hit. Han bor verkligen vid sin dator så jag tycker nog det är skönare att den är sönder! Hemsk jag är va ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: