Snyggingarna igår

Såhär fina var Nikita och kevin igår!


Kunde blivit en ursöt bild i soffan, men sitta i soffan och glo var ju tråkigt enligt Kevin :) Nikita hitta något spännande på tvn :)

Nikita var verkligen trött idag efter gårdagen och med lite sömn, hon sov 2½ timme på dagen och var trött igen vid 18, så hon fick gå och sova efter 18 ikväll, sov 1 timme, vakna men fick somna om igen, vakna kort efter igen, somna om, och när hon vaknat för 3e gången gick jag och hämta henne. Hon tänkte väl bara ta sig en powernap sådär på kvällen :) Värmenallen som jag vann på evelinas blogg några dagar innan jul, fick hon i julklapp igår. Den värmer vi innan hon ska sova och lägger bredvid henne i sängen, och jag har märkt skillnader redan. När jag går ut och hon vaknat till somnar hon om fortare än hon gjort annars. Hon tycker om den också, hon ligger och håller om den när hon håller på att somna, överdrivet sött! Den får vara med när vi ammar också så nikita till slut känner en trygghet i den.

Glömde nog skriva i förra inlägget att Nikita igår tog 3 steg utan stöd och stog upp i över 30 sekunder! Snart går hon nog! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: