På bättringsvägen

Nikita verkar må bättre, skönt! Hon har inte bajsat mer idag men hon spydde lite förut. Kissat har hon också gjort och vi har försökt få i henne så mycket vätskeersättning som möjligt. Har även fått i henne mat som har fått stanna, också väldigt skönt! Energin har hon inte fått tillbaka helt, men hon är fortfarande aktiv, men inte lika mycket som hon brukar. Nu har hon somnat, väldigt fort i min famn på sitt rum när vi hade kvällsmys, snuttan.

Och inte nog med de, känns som jag håller på att få mjölkstockning på de också, har så j.. ont i tutten bara man nuddar den, och klumpar har jag haft nästan hela tiden men aldrig som varit ömma. Kändes också som jag höll på att få feber förut, men tog en alvedon och de verkar ha hjälpt, än så länge. Hoppas inte jag åker på en mjölkstockning nu! Har också suttit med vetekudden över tuttarna för att hålla dom varma.

Men imorgon är en ny dag och jag hoppas på en bättre sådan, 4e advent, redan! Herregud va de inte nyss sommar? Det känns som det inte var alls längesen det var julafton heller. Och jag satt och längtade så mycket efter denna julen, när bebis var född och hon skulle få massa julklappar och få uppleva sin första jul, och jag längtar fortfarande! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: