Mot bvc

Vi ska snart gå ner till bvc för att få dödsdomen, väga och mäta. Jag är helt inställd på att hon gått ner efter en så lång magsjuka då jag knappt fått i henne nått alls! Just nu sitter hon iaf och mumsar i sig smörgåsrån med extra smör och ost på, mmm låter det ibland :) Men hon pillar först bort osten, och sen äter rånet! Precis som barn ska göra :)

Tänk att det redan är bara 2 dagar kvar till julafton? Så fort tiden går, trots att jag verkligen längtat! Tiden brukar ju alltid gå mycket långsammare när man längtar och väntar, men nej inte längre! Och imorgon ska vi in och köpa dom sista julklapparna, och kläderna till julafton och ev en klänning till Nikita att ha på nyår. Vi ska också, äntligen, köpa 2 ramar så jag kan hänga upp två förstoringar på Nikita och en på våra händer, som jag framkalla när hon nog inte ens var 1 månad :) Men jag hade tänkt från början att ha dom till min kära fotovägg jag tjatar om hela tiden, men tror just dom passar bättre in i sovrummet och ger det lite liv. Det är ju stor skillnad när man händer upp ett foto på väggen, jag älskar foton!! :)

Känns som någon lagt grus inanför ögonlocken idag, igår också. Jag är så trött och fattar inte varför jag inte går och lägger mig tidigare? Dessutom dom senaste kvällarna jag gått och lagt mig har Nikita vaknat och flera gånger varit ledsen så jag fått vara vaken ännu längre för att trösta eller massera hennes mage. Inte lätt o va liten ju!

Kommentarer
Anonym Skrev:

Hur gick det på bvc? hoppas att det gick bra! :)

kram

2010-12-22 @ 12:41:05
URL: http://jagochlillasot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: