En mysig första julafton

Vilken bra dag det blev igår, över förväntan! Vi var först hemma hos andrés mamma med familj och åt god mat, öppnade paketen och hade det trevligt, på eftermiddagen/kvällen åkte vi till min mamma, för att träffa mina 2 bröder som jag sällan ser. Vi åkte tillbaka igen till andrés mamma för julklappsleken, hur kul som helst! :) Sen åkte vi tillbaka till min mamma igen och hade det trevligt där på kvällen.

Nikita, som i vanliga fall hemma somnar mellan 12-13 på dagen och sover ungefär 1 timme, lite mer oftast. Somnade inte förrens vid 14-15 någongång och sov inte ens 1 timme, hur trött som helst var hon. Hon fick lite julskinka, och kalkon när hon vaknat vilket hon tyckte om massor :) Sötunge!

Sen brukar hon i vanliga fall somna vid 19, ibland 20. Klockan 23 igår slockna hon äntligen, och jag hade försökt 100 gånger innan på kvällen att få henne somna men hon kom inte till ro. Jag trodde ju då att hon skulle ge oss lååång sovmorgon idag, det brukar verkligen vara stor skillnad om hon gått och lagt sig lite senare på kvällen, ännu mer om hon sovit mindre under dagen. Nepp, klockan 8.45 skulle hon inte sova mer, så pappa fick gå upp med henne idag så jag fick ligga kvar, men imorgon är det hans tur ;)

Några bilder blev det inte nu, jag glömde min kamera hos mamma igår, så vi ska bort och hämta den sen så kommer det lite bilder :) Nikita var alldeles livrädd för läskiga jultomten som kom med paket, och var knappt intresserad alls av paketen, men innehållet! Och det är väl det viktigaste ;) Bara bra saker fick hon också, allting! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: