xperia mini

Gissa om jag blev glad idag när vi kom hem från stan och ett paket kommit och det var min nya mobil, jag är förälskad! Självklart skulle jag ju bar ha den lilla :)

Nikita har varit smågnällig hela dan idag också, men inte när vi va i stan :) Mat vill hon inte ha, spelar ingen roll vad man än serverar, hon vill inte ens smaka. Men jag vet ju att hon behöver få i sig mer än bara bröstmjölk. Idag köpte vi lite andra maträtter och fruktpuréer som inte hon smakat innan så få väl se.

André är för en gångs skull ute och partajar så jag sitter här själv, finns  inget o kolla på på tvn så tur att jag har en ny mobil o pilla på :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Visst är den helt lovely? =D

2010-08-27 @ 22:00:18
URL: http://briadlover.blogg.se/
Nana Skrev:

Jag har också en sån.. är inte nöjd mer än att den går ner ner i behån när jag är ute och springer så jag kan lyssna på musik. (Den ligger i en plastpåse givetvis). Tycker den är lite fööör liten att pilla på, men jag har inte den med tangentbord. Den är säkert suverän!



Testat att bara ge nån enstaka sked med de allra första smakerna. Typ majs eller potatis? Huvudsaken är ju att hon vänjer sig vid skeden och att det känns roligt att äta. Järn behöver hon ju dock, men det finns ju i välling. Äter hon det?



Hoppas det går bättre snart, fråga på bvc annars. Hos oss är de jätteduktiga och kommer med massor av tips...

2010-08-28 @ 19:10:10
Charlotte - Mamma till Nikita Skrev:

Jag bara älskar den, men jag gillar smådatorer och mobiler :) Tagentbordet på den lilla telefon måste ju v miini :)



Nej inte nyligen, någon månad sen hon fick sånt. Och det gick bättre i början när hon fick smaka mer "riktig" mat. Och hon tyckte om gröt förut men av någon anledning vill hon inte ha det längre. Välling vill hon inte ha, hon har fått smaka det rätt mycket men vill inet ha, hon drack lite när jag hällde i hälften bröstmjölk men hon vill inte äta sig mätt på något annat än bröstmjölk inte ens om hon är hungrig.



Vi får typ inga tips eller nått från våran bvc, när hon va 4 månader va det enda dom sa att det är bra att börja så tidigt som möjligt med mat, sen fick vi inga mer tips därifrån hur man kunde göra.



Sen blir jag så orolig när hon inte äter nått och inte går upp i vikt som hon ska, på bvc sa dom inget alls om det fast hon hoppar längre och längre ner på kurvan.

2010-08-28 @ 19:59:27
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: