Hemma från en promenad

Jag och Nikita har precis varit på en promenad, vi var borta i över en timme och gick i rask takt hela tiden, jag var genomsvätt när vi kom in, men det är skönt då vet man att man gjort nått. Det som inte var lika skönt va att Nikita vad supergnällig då så jag fick knappt duscha för skitungen :)

Nikita fick en nattlampa och en leksak, men bruksansvisningen från lampan var roligare, hon verkligen älskar papper och tidningar :) Eftersom Nikita sover på sitt rum på kvällarna så är det skönt med en sänglampa, bara babyvakt kvar sen får hon sova i sitt rum hela nätterna. Nu bär jag in henne i våran säng när vi går och lägger oss, förutom inatt, då fick hon sova i sitt rum till kl. 3. Men det är ju en bit mellan vårat sovrum och hennes så är rädd för att inte höra henne när hon vaknar.

Nikita ställer sig upp i krypställning hela tiden nu, och nu har hon börjat gunga sig fram och tillbaka, skitsött! Jag som trodde hon aldrig skulle krypa, kanske hade fel då? Förmodligen har jag väl fel med att hon kommer gå tidigt också, jag är fortfarande säker på att hon kommer gå tidigt, men det återstår att se :)

Kommentarer
thakock Skrev:

Vad spännande! Kan du inte spela in en film när hon gungar så =P

2010-08-03 @ 21:12:55
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: