Gårdagen

Det blev som jag misstänkte, en mycket trevlig kväll igår. Var först och hälsa på en nära vän som jag inte träffat på ett bra tag, kändes som vi åkte så fort vi kom dit fast vi va där nästan 1 timme. Sen åkte vi vidare till mig bror där nästan hela min familj satt samlad, min pappa och hans blivande kunde inte komma eftersom hon är allergisk mot katter, och dom har 3. Men vi mötte upp dom lite senare. Men jag träffade iaf alla mina syskon samtidigt :)

Sen gick vi ner och kolla på fyrverkerier. Påvägen ner gick då jag, pappa, min bror jocke, min bror fredde med sina och höll i handen, och jag och andré med barnvagnen också. Såg väldigt gulligt ut när vi alla gick där med våra och höll i handen faktiskt :) Nikita sov sig igenom fyrverkerierna, fast det lät högt och var musik med. Jag höll i henne och höll en filt över öronen så det dämpade nog ljudet iofs.

Påvägen hem var vi så trötta, men jag kunde inte somna i bilen iaf. Var så övertrött så jag satt och babbla om massa saker som jag knappt kommer ihåg vad jag sa :) haha. Och när vi kom hem så var de såå skönt o tvätta bort sminket och få lägga sig i sängen.

När väckarklockan (nikita) ringde runt 9 i morse var jag inte ens mänsklig. Jag halvsov fortfarande när jag skulle upp och byta blöjan, höll på att falla igen för jag var så trött. Och när jag ska byta blöjan kör Nikita en favorit i repris, hon kissar när jag tar bort blöjan och jag märker inget, så lägger under en ny och märker då, så jag försöker i mörkret torka upp det där, och då bajsar hon och kletar ut det, och skriker. Men jag hade tålamodet kvar och torkade upp allt, och när jag ska vända henne för att torka ryggen har hon kiss i håret också, då gick jag in till andré så fick han duscha henne istället så gick jag och la mig, och sov till 12. Det var skönt! Men jag tyckte synd om andré, jag som tänkte ge honom sovmorgon idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: