Valborg

Ikväll blir det grilla med några vänner, äta god mat, dom ska dricka lite öl och jag dricker alkoholfritt vin. När vi gick in på systemet förut kändes de jätte dumt o gå in med en bebis, men vi köpte ju faktiskt nått alkoholfritt ;)

Kan inte sluta tänka på katten, jag klarar inte av att veta att en katt kommer dö bara för att hon har bebisar i magen, och veta att jag kunde gjort nått åt de. André sa från början nej nej nej vi ska inte ha någon katt mer, inte ens tillfälligt. Men ju mer jag pratar om de, ju mer förstår han att han till slut inte kommer ha nått o säga till om iaf.. Så lång tid tycker inte jag de tog att bli av med Nitro när vi bestämde oss för att göra oss av med honom.

Jag fick mata en kattbebis idag, på 3 dagar. Hans/hennes mamma och syskon dog under förlossningen. Hela livmordern hade kommit ut med 2 döda kattbebisar i, så hemskt! Men en av dom överlevde iaf, så fick mata den, hur sött som helst!

Jag har så länge jag kan minnas vilja föda upp katter, men nu vill jag hellre bli en som tar hand om övergivna katter och hittar nya hem till dom. Förstår inte hur man kan döda en frisk katt bara för man inte orkar med dom, eller nått? Och ska man då va så jävla sjuk kan man ändå ta dom till vetrinär så dom iaf får somna in. Det finns verkligen för sjuka människor i denna värld..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: