Lördag

Idag har jag inte suttit alls vid datorn, nu var första gången idag jag satte mig här, rekord :)

Idag fick vi världens sovmorgon, till 10! Och hon somna vid 20 igår, så hon sover bra på nätterna! Vi har haft fullt upp idag och varit och fikat hos dom flesta vi känner häromkring :) När vi kom hem tog jag tag i monster disken, och det ser ut som vi fått ett nytt kök. Stog och diska 1 timme i sträck, och då hade jag diskat hälften igår så disk var de verkligen!

Nikita var jätte täppt i näsan i morse och kunde knappt andas. Så vi åkte till apoteket och köpte näsdroppar som faktiskt hjälpte direkt! Skönt de, tyckte de va hemskt att hon knappt kunde andas, min lillfis!


Igårkväll tränade vi nacken. Hon har blivit jätte stark och vilar inte huvudet alls när hon ligger på mage längre, även om hon ligger i flera minuter, min starka tjej! Fast man behöver nästan aldrig hålla huvudet längre :)


Fina unge, mamma älskar dig!


Min snuff ville inte ligga i sängen utan ligga på mamma, då gör hon den här grimasen, hon säger inget eller gnäller utan bara gör såhär, sötnos plutt!


Skulle ta kort på Nikita när hon sover, hon sover på bilden också fast ögonen är öppna, tycker de ser så läskigt ut när hon sover med öppna ögon!


Kommentarer
Thakock Skrev:

Haha, ja den där disken kan ta över ibland. =P



Hon blir bara sötare och sötare! =D



Vad läskigt att hon har ögonen öppna. Jag hade fått värsta paniken. =P

2010-04-04 @ 10:54:57
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: