Hårfärg

Idag vakna vi vid 9.30, det var lite lagom tyckte jag idag som var trött :) Nikita slapp febern men hon hade ont i benen igårkväll. Självklart då jag går in i duschen så stressa ihjäl mig där inne. Så fick hon en panodil och mat. Var lite svårt att amma eftersom hon hade ont på låren, så hon fick ligga på rygg och jag på någon konstigt ställning för att få fram tutten ordentligt :) Sen har det inte varit mer gnäll, hon är lika glad som vanligt!

Jag har viljat färga håret rätt länge eftersom jag bara gjort det 2 ggr på 1 år. Såå fint med 5 cm utväxt tycker jag nog inte det är :) Så jag tjata om det igår att jag ville färga håret, andré tyckte de va onödigt eftersom jag ska färga håret innan bröllopet. Men till slut gav han sig, 19.58 och affären med den hårfärgen i stänger 20.00. Tack för den! Så jag fick pengar till hårfärg så jag och Nikita har precis varit nere och handlat.

Men att färga håret när man har barn krävs lite mer planering, förr var de bara kleta i de där, vänta och skölja ut hur lätt som helst. Nu måste jag vänta tills André är hemma, och helst att hon sover ifall hon skulle bli för mammig :)

Nikita älskar sin vagn, så fort man lägger henne där om hon är trött somnar hon. Eller som nu ligger hon och pratar med dom som hänger ner. Så skönt det är med en lättsam bebis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: