Äntligen fixat datumet!

Så, nu är datumet bestämt. Kyrkan och prästen är bokat. Blev dock inte i maj som jag ville utan 5 Juni istället, men det gör inget för jag är såå överdrivet lycklig iaf! Jag ska snart gifta mig, med den mannen jag älskar mest! Lyckligare än såhär blir man inte!!

Idag har jag och Nikita varit ute på promenad med Natalie, Robert och Kevin. Det  var riktigt skönt att gå med bara linne, och svättas! Det är vår ute, äntligen. Lite smått deprimerad blir man allt när man fortfarande ser snö mitten av april, men den underbara solen tar förhoppningsvis bort all snö snart! Nikita behövde ingen jacka på sig i vagnen heller, hon blev så varm så hon hade den under sig, och hon var väldigt varm iaf.


Ikväll har jag suttit med inbjudningarna och letat fram adresser. Har efter 500 försök blivit nöjd med hur jag ska skriva inbjudningarna också. Skorna är påväg, bhn är påväg. När jag fått det ska jag ta mina mått till klänningen, det närmar sig och jag börjar faktiskt bli riktigt nervös nu när man faktiskt har ett datum!

Jag älskar mitt liv, Jag älskar min blivande man och Jag älskar min dotter!

Kommentarer
Thakock Skrev:

Naw, hoppas allt blir bra så inget klöddar för er! =)



5 juni fyller min mamma år..Haha! =P

2010-04-13 @ 07:22:35
URL: http://briadlover.blogg.se/
Zandra Skrev:

Grattis då :)

2010-04-13 @ 21:05:36
URL: http://zandraaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: