Söndag

Vi pratade om redan igår att vi kanske skulle gå på bio, men vi kom inte överens om vilken film vi skulle se. Jag vill se luftslottet som sprängdes ( det ville andré också först ) men sen ville han hellre se avatar ( som jag absolut inte ville se ) Så idag så tjata han om att han ville på bio o se avatar ( vi hade 2 fribiljetter kvar ), så jag sa att han kan gå med någon annan så kan jag va med Sandra istället.

Så André och Robert var och såg avatar, och jag o sandra satt o snacka skit och fika, mysigt. Sen har vi väl inte gjort så mycket mer idag. Jag har städat toalettgolvet och det behövdes, sen har jag diskat. Känner mig jätte duktig för dom senaste dagarna har jag gjort något varje dag, känns riktigt skönt så jag hoppas det vill hålla i sig även när bebis är här.

Låg i sängen förut och kollade på magen när bebis låg och sparka och knuffas som bara den, och det såg riktigt läskigt ut ibland, för man såg jätte tydligt hur ett ben rörde sig där inne, det såg läskigt ut, så var tvungen och filma :) Och för 1 gångs skull fortsatte hn va jätte aktiv även att jag filmade. Annars brukar hn ligga helt stilla när jag ska filma. Som om hn vet att jag kommer filma :)


Kommentarer
thakock Skrev:

Haha, vad fräckt! =D



sv: jag jobbar som kockerska/kock. Vad jobbar du själv med?

2009-12-21 @ 18:19:34
URL: http://briadlover.blogg.se/
amanda :P Skrev:

du konstigt att den rör sig så mycket när ni ser på skräck eller något:P den är ju rädd:P

2009-12-23 @ 18:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: