Shoppingdag!

Idag har det inte blivit mycket bloggande, nu var första gången idag jag satte mig framför datorn. Vi åkte vid 00 inatt för att se om jag fått in pengar från försäkringskassan och det hade jag. Så vakna tidigt och in i duschen sen åkte vi runt 11 tiden. Vi kom in till stan lite efter halv 12, och sen började de roliga. Stressa igenom allt för orkar inte med när det är så mycket folk, och ändå gick vi bara i mina roliga affärer, stackars andré fick stå där när jag provade massa bh:ar och ge smaktips men han säger att allt är lika snyggt ( tror det är för han vill komma därifrån snabbare ). Men nu har vi det mesta till bebis är här, köpte en overall och nappflaskor, köpte även badbalja. Så nu tror jag allt är klart för bebis faktiskt :)

Nu är det snart nytt år, 2010 som man längtat efter sen i juni då man fick reda på att man va gravid :) Köpte även hallonbladste idag, men vill inte dricka för mycket av det innan typ mitten av januari, eftersom jag vill ha ett februaribarn :)

Sitter nu och fixar med naglarna, måste ju va lite fin till nyår :) André fick en kavaj också av en vän, hur snygg som helst blev han :) Men han skulle bli ännu snyggare om han gick ner några kg, men det ska vi allt fixa sen :) Haha.

Hoppas ni haft en underbar dag fina ni!

Kommentarer
mina Skrev:

Man tackar för grattis hälsningen till min son.Hoppas att allt är bra med dig & du får en skön nyårsafton.kram

2009-12-31 @ 13:44:28
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: