Så vacker vit, fluffig snö

Jag älskar snö, i år. Har alltid hatat snö, har väl tyckt att det är fint, och den lyser upp i mörkret men har ändå hatat snön. Nu sitter jag o stirrar ut genom förnstret och kollar när snön faller ner. Oh så vackert det är. Ska nog vara gravid varje vinter nu framöver :) Haha. Vill även ha massa massa julpynt. I vanliga fall tycker jag inte om julpynt heller. I 3 år har jag och andré bara en adventljusstake med vit mossa i, och i år har vi inte ens fixat nya ljus så vi har inget i år. Och jag vill ha julgran med massa glitter och massa julpynt, så mysigt!  Tänk att man förändras så mycket när man är gravid, utan att man egentligen tänker på det.

Jag har alltid varit smal, har aldrig kunnat föreställa mig med en stor gravidmage, och nu tycker jag magen är liten :) Den är ju jätte stor om man jämför med innan, men jag tycker ändå den ser liten ut :) Jag kommer ju känna mig jätte smal sen när bebis är ute och det mesta av magen försvunnit. Men vad skönt att kunna ligga på mage igen, det saknar jag verkligen ibland. Framförallt när allt i kroppen värker och man bytt sovställning 15 gånger men hittar ingen skön sovställning ändå, då skulle jag vilja lägga mig på magen.

Idag går jag in i vecka 33, eller vecka 34 om man föredrar att räkna så. Det kändes som jag aldrig skulle komma hit, fast tiden gått så fort. Kan inte fatta att snart, snart är plutt här. Snart får jag gå upp flera gånger per natt för att mata och byta blöja på den mest älskade bebis som bott så länge i min mage. Mamma är såå nyfiken på dig min älskade skruttunge!

Kommer en bild på magen sen.

Kommentarer
18åriga Fru Sofia - i väntan på bebis Skrev:

sv: okej. Vi vet inte men vi tror stenhårt på en pojke =) kram

2009-12-15 @ 15:44:47
URL: http://frusofia.blogg.se/
yasmine modell och blivande mamma Skrev:

tack ja hoppas det. vad händer hos dig? kraaaam

2009-12-15 @ 18:51:49
URL: http://yasminegill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: