Mammakänslor?

Ja, jag tror mina mammakänslor har satt igång på riktigt nu. Jag diskar och städar varje dag, har jag gjort ett tag. Jag lyckas ta mig ner i tvättstugan själv ( hatar våran tvättstuga så går aldrig ner själv annars ). Och idag har jag till och med börjat stryka tvätten också. Åkte till mamma och lånade hennes strykjärn och strykbräda. Och hon frågade mig på julafton om jag inte skulle skaffa strykbräda och strykjärn men nej jag skulle aldrig använda det ändå fick hon som svar :) hehe.

Så ikväll blir det väl att bädda spjälsängen igen :) Eller så väntar jag med det med tanke på att Nitro vill sova där då. Nu finns inte ens madrassen på så då är det ju inte lika skönt att ligga där direkt :)

Den här "söndagen" är snart slut den också, har känts som söndag igen. Kollade lite på reprisen från anna ankas jul, hon är ju bara för mycket. Som om man hellre vill se henne än kalle anka på julafton? Kalle anka som varit tradition sen typ 50 år tillbaka, nej skulle inte tro de. Men jag var tvungen o kolla bara för att jag stör mig så på henne.

Kommentarer
Tina Skrev:

hi hi tack, det är mina fina pyjamas byxor :P Tröjan kan jag inte knäppa :p Hehe

Och håller med dig där om att stryka! ALDRIG jag brukar det, men häromdagen började jag stryka påslakan :S

2009-12-26 @ 21:35:00
URL: http://onodiginfo.blogg.se/
Zandra Skrev:

Mamma känslor fick jag med men dom försvann igen ;D hehe!

Anna Anka äger ;D Hon e så grymt störd men hon är egentligen smart, hon gör ju det för att provocera o tjäna pengar & hon lyckas ju! Men kalle anka är bättre, även om jag inte gillar de heller :) Kram!

2009-12-26 @ 22:07:01
URL: http://zandraak.blogspot.com
Sanne - bloggdesigner Skrev:

Tack detsamma :)

2009-12-26 @ 22:09:25
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/
Matilda - Snart 2barns mamma! Skrev:

det tragiska med anna anka är ju att hon verkar tro helt seritöst att hon har rätt i allt hon säger och att alla vill vara som henne, pinsamt!

2009-12-26 @ 22:13:36
URL: http://majbebis08.blogg.se/
thakock Skrev:

Haha, ja, stryka lär jag aldrig göra. Fast min mormor säger man ska. =P

2009-12-27 @ 10:34:51
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: