Lördag

Idag har det varit julafton igen. På morgonen var jag och hämtade ut ett paket, en vetekudde. Kommer inte ihåg var jag beställt den men därifrån kommer jag inte beställa igen. Jag fick inte veta hur jag skulle betala den, eller hur lång tid det skulle ta, inte ens om frakten gick på någonting. Sen fick jag ett mejl där det stog totalt 99 :- men sen idag när jag fick räkningen så var det 60 :- i frakt som inte stog med. Tyckte det var lite dåligt faktiskt.

Sen fick vi bebiskläder och en gåstol av Andrés kusin, det tackar vi för. Fanns rätt mycket fina kläder, och gåstålen var hur cool som helst :) Så när jag gjort rent den ser den som ny ut :)

Sen var vi hos min mamma ett tag, dom fick pepparkakor som jag inte äter längre och massa ostar och kex i julklapp, dom såg väldigt förvånade ut när dom fick paket av oss, det tillhör väl inte till vanligheten direkt :) hehe.

Ikväll har vi tagit det lugnt, André satt och spela dataspel någon timme eller två förut, och jag tvättar sitsen på gåstolen för hand.


Mina fina små älsklingar, en favorit i repris helt enkelt :)


Kommentarer
thakock Skrev:

Mysigt värre ju!

Jag är ju inte gravid men gud så mkt grejor jag har hunnit få redan!

Man blir helt till sig! =D

2009-12-20 @ 14:38:49
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: