Gravidhormoner

När jag gick in i köket förut och märkte att andré hade diskat ( han har diskat varje dag den här veckan ) så bröt jag ihop och börjar gråta. Stackars andré som först ska jobba 8-10 timmar om dagen, sen komma hem och ta hand om hemmet också. Jag kände mig bara så hemsk, jag måste vara världens sämsta flickvän som låter min trötta sambo komma hem efter jobbet och fortsätta jobba. Och det ända jag kunde skylla på var att jag hade ont i händerna, som om han skulle orka mer?





Jag förstår inte var jag gjort för att förtjäna dig älsking, men du är verkligen den bästa som finns och jag vill aldrig förlora dig min älskade ängel ♥

 


Kommentarer
Evelina Skrev:

nemen gulle du! tänk på vilket jobb DU gör!!

det är TUNGT att vara gravid och snart ska du föda barn!

Så jag tycker din man gör helt rätt som hjälper till mer hemma för du kommer behöva all energi! Passa på att njut och vila så mkt du kan nu, sen får du fullt upp hihi =)

dessutom tror jag det är skönt för karlarna att kunna hjälpa till där de kan, för de kan ju som sagt inte göra det lättare för dig kroppsligt!



kramar

2009-12-04 @ 12:24:50
URL: http://happilyeverafter.se
Zandra Skrev:

Naaww, så farligt är de nog inte :) Han gör det nog mer än gärna. Man måste hjälpas åt alltid :) Och du gör ju en stor del, vet hur de känns med svullnaden :S

2009-12-04 @ 17:10:02
URL: http://zandraak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: