En ny fotomodell

Stumpen börjar bli en riktig surgubbe! Han morrar till och med när jag tar upp honom o pussar på honom. Han vill typ aldrig kela längre och går jämt o gömmer sig. Tänkte ta lite kort på Stumpen nu eftersom det var ett tag sen sist, och jag hittar honom inte! Så får väl ta Nitro som min nya fotomodell då :) Stumpen vill inte ens ha sina godisvitaminer längre, som han annars är helt galen i och älskar. Men nu luktar han bara på den och går därifrån och gömmer sig. Han har väl svårt att vänja sig vid att Nitro är här tror jag. Men han kan inte säga att han får mindre uppmärksamhet för både jag och andré myser mer med honom, även att han inte vill :)

Min busiga lilla kille, som kan göra massa olika grimaser. Har aldrig sett en katt göra så mycket olika grimaser förut :) haha.


Kommentarer
Tina S Skrev:

Fin katt :D Saknar våra katter när man kollar katt så här...

Hoppas du får en bra dag :D

2009-12-28 @ 10:33:13
URL: http://onodiginfo.blogg.se/
thakock Skrev:

Han vänjer sig nog vid sin nya kompis. Brukar vara svårt i början!

2009-12-28 @ 13:03:03
URL: http://briadlover.blogg.se/
Tina S Skrev:

Vi sålde dem.. =( Vi ångrar oss, men skulle vi behålla dem hade vi varit mer ego än snälla, dem vilel vara ute, dem skrek att dem ville ut, plus att dem var för livliga för att vara två innekatter.. Men vi vet ju vem som har dem nu, så vi hörs ju på tele och lite så, dem har det bra, värsta stora markena att springa ute på! Men dock kommer vi inte kunnde få katter som dem igen. och det suger!

2009-12-28 @ 13:54:47
URL: http://onodiginfo.blogg.se/
Lisa Skrev:

Vilken sötnos till katt då :)

Önskar jag med kunde ha katt.. men min man är ju allergisk!

Så vad gör ni såhär efter jul då?

2009-12-28 @ 13:58:58
URL: http://fliza83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: