Effektiv kväll

Var jätte rastlös förut, och fick bara för mig att dammsuga i hallen. Sen lilla Nitro flyttade hit kommer det fram fler dammråttor från trånga ställen som vi inte kommer åt om vi inte flyttar möblerna, och det händer inte allt för ofta. Så nu när han fått fram så många dammråttor i hallen så tänkte jag att lika bra att dammsuga upp  dom innan det kommer flera, fortsatte dammsuga köket också. Sen började jag diska. Det var "bara" gårdagens och dagens disk, men va väldigt mycket ändå. Sen skrubade jag i köket och gjorde rent köksdörren. Usch vad äcklig den var, och det har jag inte tänkt på innan. Men sen när den väl blev vit igen insåg man hur skitig den faktiskt var.

Även att jag höll på och städa i ändå ett högt tempo fick jag inte en enda sammandragning, som jag alltid får när jag diskar. Och nu känns det bara lite i ryggen, där jag brukar få ont om jag stått och gått för länge. Men resten av kroppen känns ingenting att jag gjort så mycket :)

I morgon är det tvättdag, hoppas kvällens energi håller i sig så jag orkar vika in tvätten direkt också. Har sorterat bebis alla saker som ska tvättas i olika högar. 6 maskiner tvätt blir det till bebis. Hn har ändå rätt mycket kläder för att bara ha i storlek 50 - 56. Men jag tar bebis tvätt i januari någon gång istället.

Nu ska vi gå och sova, fast jag inte är ett  dugg trött och jag förstår inte hur jag inte kan va trött egentligen.

God Natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: