Avmaskning

Det blev att få avmaska Stumpen också. Han mår inte alls bra och han kan inte äta längre. Han får kvällningar och håller på att spy så fort han äter. Så gav honom lite av Nitros kattmat, som är till kattungar för det fodret är mindre, då fick han i sig lite. Usch tycker inte om att se när mina små bebisar har ont. Så idag blir det att köpa avmaskningsmedel till båda två.

Hoppas verkligen det hjälper, för gör ont i hela hjärtat av att veta att Stumpen inte mår bra. Men blir han inte bättre får jag ta honom till vetrinär, och det blir ju billigt med en oförsäkrad katt. Men han betyder allt för mig, så även om vi inte har råd, så kommer jag se till att vi får råd till det.

Inatt drömde jag om förlossningen. Drömde att jag födde i stående ställning, och sen gick dom iväg med bebisen jätte länge. Så vi visste inte vilket kön det var eller hur bebisen såg ut. Sen kom dom tillbaka, och han var den finaste bebis jag någonsin sett. I drömmen var det alltså en pojke, och jag sa, kunde  du inte va en flicka så jag visste vad du skulle heta :) haha, sen vakna jag. Så nu har jag ännu mer bebislängtan, men nu är det inte långt kvar, om 8 veckor är vi garanterat föräldrar :)

Kommentarer
yasmine modell och mamma Skrev:

tack alllt bra idag? kram

2009-12-22 @ 19:40:07
URL: http://yasminegill.blogg.se/
thakock Skrev:

Stackars kissen! =/

2009-12-25 @ 18:24:07
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: